Skip to main content

OSCAR TERHEIJDEN

Managing Consultant

MARTIN BROUWER

Managing Consultant

MITCH MOERMAN

Veiligheidsmanager / Consultant

PAUL VAN PELT

Veiligheidsmanager / Consultant

RONALD OVEREEM

Veiligheidsmanager / Consultant

WOUTER VAN DE VEEN

Veiligheidsmanager / Consultant

Werken bij Paltrock B&I

Achter Paltrock B&I staat de Paltrock organisatie, met meer dan 40 HSE-professionals. Deze professionals delen hun drijfveren en kennis op het gebied van veiligheidskundige vraagstukken, arbeidshygiëne, explosieveiligheid, machineveiligheid, milieuvraagstukken, etc. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor een project of organisatie.

Werken bij Paltrock, dat betekent aan de slag gaan in een positieve omgeving waarin we elkaar versterken en helpen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. We komen regelmatig samen als team voor een bedrijfsbrede training en organiseren momenten om informeel met elkaar te zijn. We vinden het belangrijk om successen en mijlpalen te vieren. Zo hebben we onze lustra gevierd met een reis naar IJsland en Jordanië.

Werken bij Paltrock, dat is werken vanuit de visie van een ondernemend dienstverband. Hiermee combineer je het beste van twee werelden: Je hebt de voordelen van een ondernemer als het gaat om vrijheid, beloning en flexibiliteit en tegelijkertijd pluk je de vruchten van een vast dienstverband.

Werken bij Paltrock B&I, dat betekent ook de beschikking hebben over een kantoor in een bijzonder en vooral duurzaam gebouw: HoutWerk, op Campus Werkspoor in Utrecht. HoutWerk is het eerste kantoor in Nederland dat helemaal van hout is, een innovatief gebouw dat een positieve impact heeft op het klimaat.

Paltrock B&I vacatures

Veiligheidsmanager / consultant

Bij Paltrock Bouw & Infra ondersteunen we publieke en private partijen bij het veilig en gezond realiseren van hun bouwprojecten en het behalen van hun veiligheidsambities. We zoeken enthousiaste, ondernemende veiligheidsprofessionals die dingen voor elkaar kunnen krijgen in steeds grotere en complexere bouwprojecten.

Ben je… veelzijdig en toegewijd aan het veiliger maken van de bouwbranche? Werk je graag zelfstandig, maar voel je jezelf ook goed thuis in een team? Heb je een technische achtergrond op HBO- of WO-niveau, aangevuld met een veiligheidskundige opleiding als HVK of MoSHE? Reageer dan snel!

 

Bekijk de volledige vacature

Reageren
Close Menu